Kort oppsummering av årets hjemmeferie

Ferien er over. Vi har gjort en del bra ting, synes jeg, og ungene har fått styre mye. Begge har hatt med seg venninner på overnatting i telt (jada, i hagen). Ikke alle telt har innlagt strøm og WIFI? Vilde har vært på et par hytteturer og Ida har malt mye (!) på et hemmelig lerret til onkel Sture. Vi har deltatt på vikingdager og sett uteteater, fisket krabber og solt oss. Besøkt mormor og Thor på Ørje og hatt besøk av storesøster og hennes “med- millitutter.”

Vi har sett hele tre kinoforestillinger og skvulpet i oss frappe fra Starbucks. Plukket nesten fem kilo bringebær og laget syltetøy. Beundret den fine utsikten fra vårt lokale topptur- fjell “Bjønnåsen” og vandret på lensene i Fetsund. Vi har laget og spist hysteriske mengder med mat og toppet med den saftigste sjokoladekaken i alle menns minne. Vi har bedrevet heftig egenpleie av både oss selv og bilen. Det har blitt vasket, gått turer, lakket, skrubbet, tatt masker og hårkurer.

Ukene gikk fort. Vi var heldige med været og har hatt mye tid sammen og litt tid hver for oss. Stikkord er tid. Veldig lite “måtte” og veldig mye “jeg sover når jeg er trøtt og spiser når jeg er sulten.” Vi har reist mange ganger. Men vi har ikke reist langt. Vi har vært, og hatt, mye dagsvisitter. Bortsett fra to netter har vi hatt alle netter i Kosekroken. Stusselig? Nei, det vil jeg ikke si. For den som gleder seg for lite har mye å glede seg over.

Her kan du se alle innlegg i denne kategorien!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.