Sommerens vakreste eventyr

Utendørsauditoriet var fylt til randen. Det var klart for en eventyrlig kveld med vikinger og våre norrøne guder. Det var klart for “Olav den heldige og Ranes hemmelighet.”

Og om dette var enda bedre enn sist? Ja! For noen skuespillerprestasjoner de har samlet! Jeg trodde ikke de kunne toppe de som spilte forrige runde. Jeg tar det tilbake!

Gudene er kulere enn “Avengers.” Ungene flinkere enn i filmen “Annie.” Prestasjonene kan gi freepass rett til Broadway. De fanger publikum fra første tone.

Årets skuespill var vakkert, rørende, morsomt og tidsriktig uten å bryte de grunnleggende sannhetene. Dette passer like godt for de minste som besteforeldre. Selv den vanskeligste gruppen, tenåringene, lot seg målbinde av dette!

Himmelens lyssetter spilte virkelig på alle de riktige strengene og toppa “heile driden” med en magisk himmel i alle farger. Og når sang, musikk, fantastiske kostymer og den mest fantastiske Midgårdsormen rir over Tunevannet, ja da er kvelden komplett.

Er du i nærheten og vil slå ihjel to timer på kvelden er “Olav den heldige og Ranes hemmelighet” den flotteste sommergaven du kan gi deg selv en varm sommerkveld i Sarpsborg.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Så fint det så jt!m
    Vakker natur og sikkert flott skuespill!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.