Kontakt

Jeg heter Anja Holt, født 4.mars 1976. Jeg kommer fra Halden men bor nå i Lørenskog og jobber full tid som salgssjef i Oslo. Jeg er stolt mamma til to flotte jenter med en og annen herlig nykke. Vi bor i Kosekroken.

Hva handler blogger om: Jeg blogger om hverdagen og alle de små øyeblikkene som gjør akkurat hverdagen bra. Jeg elsker å lage mat uten at jeg regner på innhold eller mengde. Er ganske aktiv og skriver gjerne om trening uten at jeg forteller hvor mange repetisjoner jeg tar på hver økt. Best liker jeg å gå tur. I skog, ved vann og på fjell! Hos meg er det fullstendig fravær av proteinshaker. Jeg skriver en del om at jeg er 100% mamma 50% av året og livet med store barn. Jeg er en planlegger og lett kontrollfreak. Jeg elsker når jeg finner på noe, eller jeg blir invitert med på ting, som er morsommere enn det jeg egentlig skulle. I tillegg er jeg en stolt ambassadør for Grønt Skift.

Hvorfor blogger du: Jeg blogger for å inspirere! Hjemmelaget middag er ikke nødvendigvis er så avansert. Man må ikke delta i IronMan- konkurranser for å finne glede ved og trene. Jeg mener at en av nøklene til ro og orden i sinn og bosted ligger i planlegging. Og så vil jeg knuse fordommene om at alle skilsmisseunger gråter hele tiden og at mødrene deres aldri reiser seg igjen. Jeg vil vise ved å ha fokus på de små tingene at alle kan ha perfekte øyeblikk i et ikke perfekt liv.

Noe mer du vil vite? For eksempel hva jeg ønsker meg? En tilbakemelding på blogg, innhold eller annet? Send Mail (post@lappeteppet.no) eller ring/sms: 97 15 44 80

Ha en herlig dag!

Comments are closed.