Hjemmeferien er hjemme igjen!

Vi våknet opp til nok en soldag. Vi ankom hytta i stummende mørke så vi ante egentlig ikke hva som var utenfor. En svarende åker, noen trær og flott himmel ønsket oss god morgen.

Vi tok på oss badetøy etter frokost. Gikk ned til brygga og badet, solte oss og fisket krabber. Hvem har sagt at dagens unge ikke kan lære våre gamle kunster?

Og med dette været gikk timene fort. Deg var deilig å bade i havet igjen. Ullerøy er virkelig et flott sted. Jeg forstår hyttefolkets kjærlighet til stedet!

Vi fikk oss en fin båttur også. Båten var tungt lastet og mye sjø. Alle var kliss våte når vi gikk i land. Jeg er litt usikker på hvor det egentlig lønnet seg å sitte.

Disse to elsker i hvert fall sjøen! Smilene gikk nesten rundt! Det var en trøtt gjeng som ankom Kosekroken i går kveld. Det ble hente- pizza etter levering av Nabobilen.

Dette er et ganske betegnende bilde på dagens aktivitet. Dagens beste overraskelse var at Vilde ryddet ALT i leiligheten mens jeg dusjet i dag tidlig. Bagasje. Skittentøy. Pizza- stuff. Oppvask. Alt. Rubbel og bit. Jeg elsker den ungen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

 1. Ser ut som nydelige dager ❤️

  Her piner jeg meg gjennom varmen. Jeg er rett og slett ikke laget for denne ekstreme varmen. Og i morgen er det meldt enda varmere enn i dag. Jizzez!!

 2. Ser ut som du har hatt/har en fantastisk sommer! <3

 3. Å!
  Ser dere koser dere masse, Anja!
  Det må ha vært en perfekt sommerdag med jentene og deilig avsluttning med hentepizza!

  Håper dagen idag blir bra og ☀️??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.