Ferien som varer og varer

I dag tok vi turen til en av mine favorittplasser. Fetsund lenser. Kort vei til det som kjennes ut som en hemmelig verden.

Det er virkelig en helt egen stemning der. En egen puls. Hvilepuls. Her har jeg rast, ledd, grått og igjen funnet smilet.

Når man tråkker rundt på lensene blir store problemer litt mindre. Bagateller forsvinner. Gleder dobles. Jeg er virkelig glad i denne perlen som er en del av Museene i Akershus.

Det var rom for is også på en slik dag. Den lille kafeen har mye godt å friste med. Men på en dag som denne var ikke nystekt vaffel mest fristende.

På vei tilbake slapp vi av Ida. Hun skulle møte en klassevenninne. Jeg og Vilde returnerte til Kosekroken. Der ble lavendel klippet ned og middag laget.

Ida ble plukket opp på veien. For nå er det kino (igjen). Nystekte vårruller i magen. Godteri i posene. Kald brus. Og historien om “Ant- Man and The Wasp” på lerretet. Vi snakkes!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Gunn Gundersen

    Ser ut som du koser deg, flink til og gjøre ting. Ønsker deg en fantastisk sommer?

  2. Så ut som en fantastisk dag, Anja!
    Ser ut som et sted for påfyll av energi!

    Kos dere på kino!ps, de vårrullene så digge ut! Hilsen hun som alltid er suuuulten…

  3. Ser ut som du har en fantastisk sommer snuppa <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.