Der det er hjerterom er det husrom….

…. og i visse tilfeller et telt. “Skal alle sove hos deg” sa hun. Selvsagt!

Det hele begynte med at jeg frekt inviterte meg selv på kaffe. En time ble til to og enda flere. Kaffe ble til godis og unger koste med katter og  rotter mens de spilte på tur. Og vipps var klokka over fem og jeg som skulle til kunstnersjappa med Ida…. Damn!

Men så ville Mona kanskje også være med, og Mats var ikke uvillig til å være med til Oslo han heller. Eller var det dagens middag på McDonalds som lokket mest? Uansett ble to bager pakket og fire kids forsvant inn i bilen.

Mona går i klassen til Ida. Mats går i klassen til Vilde. Det er noe med Steinerskolen og samhold. Disse her funker i hvert fall uten problem på tvers av alder og kjønn. Etter en runde med burgere satt Ida og Mona opp teltet. Vi dro ledningen som sørget for strøm til PC’er, lempet ut alt vi hadde av pledd, skinn, puter og soveposer før vi fortsatte inne.

Playstation, kontroller og fordeling av godis. De som følger meg på snap fikk vite at Ida og Mona spilte i teltet, Vilde og Mats på rommet mens jeg kun ville spille død i egen seng. Med lovnader om at det ble Oslo- tur dagen etter. Tro og ære, kors på halsen og ti kniver i hjertet.

Etter en solid frokost til sommerferie å være kom vi oss faktisk til sentrum. Ida handlet som en full sjømann og Vilde som slettes ikke trengte kortet sitt måtte krite av mamma. Alle var enige om at det var en fin tur. For å være sikker “smørte jeg dem” med slush og softis. Fine smil og enda blidere kids.

Da gjensto kun en ting igjen. Vafler. Jeg sa nemlig høyt at melka gikk ut på dato og alle vet at det betyr vafler. Heldigvis har jeg dobbel vaffelpresse så det går unna i svingen når jeg først steker. En liter melk senere var fem ungdommer og to voksne vaffelmett. Nå er alt ryddet opp og vekk, vi er fortsatt fan av hjemmeferie og i morgen har vi ingen planer. Jeg gleder meg!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Høres ut som en kjempekoselig dag. Ære være deg som orker å lage vafler i denne varmen ?

  2. Pingback: Der det er hjerterom er det husrom…. -

  3. Det er dette som er ferie 🙂 spontanturer i hjemmedistriktet og telt ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.