Kald frappe og muskuløse menn

Tenåringene sklir langs veggene i skyggen. Hveser som vampyrer om solen treffer huden.

Mor: Hva vil du gjøre?

Barn: Ikke no’

Mor: Hva med å dra på stranda?

Barn: Nei, lei strand.

Mor: Men det er jo varmt, deilig å bade!

Barn: Nei, lei bading.

Dette er altså ulempen når ungene har vært tjue dager i Spania før de kommer til meg. Den beste sommeren siden 1947, sånn temperaturmessig, og de vil ikke være med å nyte den. De er dritt lei sol, varme og bading. Så da blir det lydbok og gressplen på meg mens de sitter inne og tegner og maler.

Men når kvelden kommer, da våkner vampyrene mine. Da er de åpne for forslag. Som for eksempel å ta seg en tur til hovedstaden for en frappe på Starbucks! Da vi kom hjem var ikke jeg klar for å ta kvelden. “Jenter, Skyscraper starter om en halv time, skal vi stikke” sa jeg. Fire tomler opp senere satt vi på kino. Kvart på ti, lissom. Det er ferie, det. Og vi digger “The Rock” – vi er svake for muskuløse menn!

PS. Om du, som meg, kun har en inntekt sparer du mye på å ta med deg drikke og godis hjemmefra. Da er det rom for flere kinobilletter eller annen moro!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.