Er dette bra nok?

Jeg sitter i hagen. Det er allerede godt og varmt ute. Jeg sitter ute i en bikinibukse og sarong med en kaffe i sola. Fuglene kvitrer. Det er første ånkli feriedag. Og vi er hjemme.

Det stresser meg bittelitt. Innimellom. Som i dag. Jeg føler presset til å levere. Ikke fra ungene men de voksne rundt. Men det er ingen andre enn jeg som kjenner på den her. “Det er dette jeg har drømt om. Fred, ro, male og gå tur” sa datteren min i går. Det betyr ikke at hun ikke setter pris på å reise. Hun, som meg, liker å reise og oppleve nye ting. Men noen må også sette på bremsen.

“Neste år er det tiende klasse” sa hun. “Jeg kommer til å trenge masse energi.” Ja, det kommer til å kreve mye. Jeg skal forsøke legge alt tilrette for optimalt år. Hun har danset til Shakira og svømt med fargerike fisker. Jeg må gjøre som henne nå. Senke skuldrene. Dette er faktisk bra nok.

Og i dag blir vi visst hjemme.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.