Er dette bra nok?

Jeg sitter i hagen. Det er allerede godt og varmt ute. Jeg sitter ute i en bikinibukse og sarong med en kaffe i sola. Fuglene kvitrer. Det er første ånkli feriedag. Og vi er hjemme.

Det stresser meg bittelitt. Innimellom. Som i dag. Jeg føler presset til å levere. Ikke fra ungene men de voksne rundt. Men det er ingen andre enn jeg som kjenner på den her. “Det er dette jeg har drømt om. Fred, ro, male og gå tur” sa datteren min i går. Det betyr ikke at hun ikke setter pris på å reise. Hun, som meg, liker å reise og oppleve nye ting. Men noen må også sette på bremsen.

“Neste år er det tiende klasse” sa hun. “Jeg kommer til å trenge masse energi.” Ja, det kommer til å kreve mye. Jeg skal forsøke legge alt tilrette for optimalt år. Hun har danset til Shakira og svømt med fargerike fisker. Jeg må gjøre som henne nå. Senke skuldrene. Dette er faktisk bra nok.

Og i dag blir vi visst hjemme.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Her i huset har vi en 20 åring fin plutselig ville være med mor og far på ferie, det var så kjedelig å være hjemme. Dessuten er det slutt mellom han og kjæresten og da ville han vekk.
  Men vi har allerede bestilt lavprisbilletter og kan ikke betale tredobbelt for at han skal være med. Han får være hjemme og finne på noe å fylle dagene med

  Nyt hjemmeferie ?

  • @Magnhild: Han finner nok på noe, jeg tenker at når man er 20 år er ikke foreldre lenger “programforpliktet” til å hverken betale eller organisere ferier lenger. Mine foreldre har sluppet billig unna, skjønner jeg. Kos dere på tur!

 2. Pingback: Er dette bra nok? -

 3. Hjemme er heeeeelt perfekt… 🙂

 4. Det er da helt innenfor med ferie hjemme ?
  Syns det er heeeelt ok, jeg. Vi storkoser oss hjemme. Noen dager er vi hjemme, andre dager er vi på farten.

 5. Hjemme er fint. Du er ikke nødt til å være aktivitetsleder. Alt ordner seg ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.