Blåløypa med stutte bein!

“Blåløypa” er en av mine favorittruter. I følge apper på telefoner er den 4,2 kilometer lang, 6.089 skritt og tilsvarer 31 etasjer på 57 minutter. Det er relativt variabelt terreng og er godt for både rygg og ankler. Jeg blir i hvert fall god og svett av denne runden.

Ida har lange bein og godt tempo. En ypperlig turkamerat! Men jeg forstår Michelle fra TV- serien “Full House” når hun fortvilet roper: “wait for me i got little legs.” For jeg ender gjerne tidvis småløpende etter, jeg liker det, og nå er vi straks klare for å reise på “Egon” for å spise pizza med Wenche.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.