Blåløypa med stutte bein!

“Blåløypa” er en av mine favorittruter. I følge apper på telefoner er den 4,2 kilometer lang, 6.089 skritt og tilsvarer 31 etasjer på 57 minutter. Det er relativt variabelt terreng og er godt for både rygg og ankler. Jeg blir i hvert fall god og svett av denne runden.

Ida har lange bein og godt tempo. En ypperlig turkamerat! Men jeg forstår Michelle fra TV- serien “Full House” når hun fortvilet roper: “wait for me i got little legs.” For jeg ender gjerne tidvis småløpende etter, jeg liker det, og nå er vi straks klare for å reise på “Egon” for å spise pizza med Wenche.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Det er supert med en turkamerat – uansett benlengde ?
    Kos deg med Wenche og pizza date!

  2. Pingback: Blåløypa med stutte bein! -

  3. Enig med Linn over her, så lenge man har noen å gå med, blir det så bra =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.