Blåløypa med stutte bein!

“Blåløypa” er en av mine favorittruter. I følge apper på telefoner er den 4,2 kilometer lang, 6.089 skritt og tilsvarer 31 etasjer på 57 minutter. Det er relativt variabelt terreng og er godt for både rygg og ankler. Jeg blir i hvert fall god og svett av denne runden.

Ida har lange bein og godt tempo. En ypperlig turkamerat! Men jeg forstår Michelle fra TV- serien “Full House” når hun fortvilet roper: “wait for me i got little legs.” For jeg ender gjerne tidvis småløpende etter, jeg liker det, og nå er vi straks klare for å reise på “Egon” for å spise pizza med Wenche.

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Blåløypa med stutte bein!

  • Author

   Lappeteppet

   august 1, 2018 at 12:57pm

   @Linn: da får jeg bare kjørt meg litt ekstra. Og det liker jeg. Pizzaen var god!!!

   Permalink  ⋅ Svar
 1. Monica BJ

  juli 30, 2018 at 10:51pm

  Enig med Linn over her, så lenge man har noen å gå med, blir det så bra =)

  Permalink  ⋅ Svar
  • Author

   Lappeteppet

   august 1, 2018 at 12:50pm

   @Monica: Jeg koser meg på tur, selv om jeg innimellom må love og ikke snakke! Hahaha!

   Permalink  ⋅ Svar

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.