<

Blåløypa med stutte bein!

“Blåløypa” er en av mine favorittruter. I følge apper på telefoner er den 4,2 kilometer lang, 6.089 skritt og tilsvarer 31 etasjer på 57 minutter. Det er relativt variabelt terreng og er godt for både rygg og ankler. Jeg blir i hvert fall god og svett av denne runden.

Ida har lange bein og godt tempo. En ypperlig turkamerat! Men jeg forstår Michelle fra TV- serien “Full House” når hun fortvilet roper: “wait for me i got little legs.” For jeg ender gjerne tidvis småløpende etter, jeg liker det, og nå er vi straks klare for å reise på “Egon” for å spise pizza med Wenche.

Kommenter med Facebook
Høy livskvalitet til en lav kostnad!
Kosekrokens mange funksjoner og måloppnåelse!

5 thoughts on “Blåløypa med stutte bein!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.