“Den ene pluss en”

Med to fulle jobber og to barn, gjør hardtarbeidende Jess det beste ut av en hektisk hverdag. Plutselig får datteren sitt livs sjanse, men Jess har til sin store fortvilelse ikke råd til å gripe den. En dag møter Jess Ed, en mann som tilsynelatende har alt. Han er rik og suksessfull, men i Jess sine øyne også ekstremt arrogant. Det Jess ikke vet er at Ed nylig har fått sitt liv brutalt snudd på hodet. Han ønsker å hjelpe Jess og barna, men vil han klare det, når hans egen fremtid er høyst usikker? Den ene pluss en er en rørende, morsom og fengslende historie om den kjærligheten og vennskapet som kan oppstå under de mest usannsynlige omstendigheter.

Dette er en sånn typisk jentebok. Lett og ledig. Ikke en klassiker du kan skryte av at du har lest i en forsamling, for de som bryr seg om slik. Burde sikkert lese mer tung litteratur. Klassiske verker. Tolstoi, Strindberg og Dickens. Slikt folk diskuterer over et glass vin. Hvordan boken påvirket deg eller et viktig livsvalg.

Er uansett nesten ferdig med boken nå. Du kan lytte til et utdrag fra den på Storytel sine sider. Har allerede funnet ut hvilken bok som blir den neste. “Jeg tror bestemor lå med Frank Zappa”. Noen som har lest, eller hørt, denne?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Åh, jeg har lest både denne og “et helt halvt år” og jeg lo og gråt av begge. Typisk jentebok? Ja kanskje det, men så absolutt VERDT DET å få med seg!!

    • @Line: “Et helt halvt år” har jeg også lest. Gråt! Jeg likte begge to! Sliter litt mer med Zappa foreløpig. Men ferdig med vasking og fortsetter i senga etterpå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.