Mindblown: a blog about philosophy.
-
#hverdag – velkommen tilbake på jobb
Mange har fått med seg at jeg liker å ha det relativt ryddig og organisert. Pulten min på jobben bærer preg av «det papirløse samfunn.» Jeg har papirer, men jeg har de bare oppe når jeg skal jobbe med dem. Aller helst blir de bare scannet og lagret. Da kan både jeg, og mine kolleger,…
-
#hverdag – dagens oppgave
Jeg kan ikke garantere at #hverdagensoppgave blir en fast spalte, men jeg er veldig for å gjøre små ting hver dag for at helheten skal bli hakket bedre enn dagen før. I steden for å gjøre alt på en gang, og se ut som en «brukt dong» etterpå, er jeg mer for å dele opp…
-
Ti tips til et passelig vellykket liv på sosiale medier
Facebook er elsket og hatet. Men jeg tror ikke det forsvinner enda. Jeg skal ikke skryte på meg at jeg har laget listen under. Funnet på VG, skrevet av Renate, og fikk meg til å knekke sammen i latter. Tusen takk, jeg kjenner igjen veldig mange av punktene du beskriver! Jeg lurer på, du trenger ikke skrive…
-
Take a hike!
Jeg forsøkte først å kjøre en tur, men bakken fra Kosekroken var dekket av slush. Jeg parkerte, tok beina fatt og gikk. Ida etterlyste en pensel, av den superfine sorten, og siden pappaen ikke bor langt unna brukte jeg apostlenes hester (aka beina) for å komme meg dit. Halvveis møtte jeg jenta, hun hadde samme…
-
2018
-
Hekta på rydding
Mens jeg ventet på Wenche før kino på onsdag stakk jeg innom biblioteket. Jeg liker bibliotek. Jeg liker roen. Jeg liker lukten. Jeg liker å lese. Og så liker jeg at det er ryddig der. Alt har sin plass. Jeg ser ikke mye på TV. Når jeg ser på en skjerm er det ofte streaming.…
-
Få og brede kategorier
Det er to ord som definerer hvordan jeg har det i Kosekroken. Jeg rydder veldig sjelden. Jeg roter like sjelden. Det hender jeg rydder etter andre. Men det går fort. Det er få ting og de har sine faste plasser. Jeg er lat. Jeg orker ikke lete. Jeg går minst mulig. Kjøkkenting på kjøkkenet. Badeting…
-
«Kjøtt» og pasta
Ungene spiste litt (ble fritatt for «mye») da lungemosen var litt sterkere enn planlagt. Begge konkluderte følgende: – bra kjøtt (men neste gang: ikke så sterk og kanskje litt fløte i?)! – pasta er bra (det ble ikke kommentert at det var fullkorn- varianten som ble servert)!
-
Hva er det som lukter?
Det er lukten av lønn i kombinasjon med Meny! Og ja, helt til høyre er det en ferdig pizzabunn (italiensk type og uten palmeolje), ferdig pizzasaus og ferdig revet ost. Det kalles backup- food. Søtpotet er ikke noe som blir brukt så ofte her i huset. Mon tro om vi skal få testet ut den…
-
Frokost i senga, igjen!
Når man egentlig ikke har lyst på mat er alltid frukt et bedre alternativ enn sjokoladen som frister mer. Det er bare å kutte den opp så smaker den bedre. Der er jeg og barna rørende enige. Det er snart trening og da må jeg ha noe i magen! Ligger og ser på nyhetene. Brannen…
Har du noen anbefalinger til blokker?