Take a hike!

Jeg forsøkte først å kjøre en tur, men bakken fra Kosekroken var dekket av slush. Jeg parkerte, tok beina fatt og gikk. Ida etterlyste en pensel, av den superfine sorten, og siden pappaen ikke bor langt unna brukte jeg apostlenes hester (aka beina) for å komme meg dit. Halvveis møtte jeg jenta, hun hadde samme tanke som meg, jeg fikk nyttårskos og en pose med klær i retur. Tilbake i Kosekroken med klærne og deretter en skogstur. Det er bedre for kropp, og den sorte sjela mi, å bevege seg i skog og mark.

Har du fått beveget deg ute i dag?

 

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

 1. Det ble skitur. Etter p ha sendt junior til køben og opptaksprøve. Jeg er minst like nervøs som han!
  Men så mye blur bedre med friskluft og bevegelse! Skogen altså! Finns ikke mye som er bedre!

 2. Det ble en liten tur ut på glattisen/ sørpa for meg også. Turen gikk opp til datter og hennes samboer, en tur på 15. minutter. Greit når ” barna” bor så nær, i alle fall for hennes del. Det er lett å komme innom etter jobb, få litt middag, låne litt klær etter trening og ellers oppvartning.

  Resten av dagen har gått ned til sløving og opprydding etter gårsdagens selskap.

  • @Magnhild: Jeg bor 1,5 time unna min mamma. Det er ikke bare å svippe innom for middag. Jeg er misunnelig på dere der…. høres ut som om du har hatt en fin dag, stor klem!

 3. Telles en tur ut med søppel?
  Innevær og fortsatt syke kids og mann… Men heldigvis er guttene på bedringens vei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.