#hverdag – dagens oppgave

Jeg kan ikke garantere at #hverdagensoppgave blir en fast spalte, men jeg er veldig for å gjøre små ting hver dag for at helheten skal bli hakket bedre enn dagen før. I steden for å gjøre alt på en gang, og se ut som en “brukt dong” etterpå, er jeg mer for å dele opp tingene for at det skal bli litt greiere å komme seg igjennom Livet.

I dag var det så enkelt som å rense kaffemaskin(ene). Du kan bruke ferdige rens som du får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Om du ikke har ei Brustadbu i nærheten har du kanskje en flaske hvis innhold kan få selv den tetteste nese til å krølle seg. Ja, jeg snakker om eddik.

Slik går du fram for å rengjøre kaffetrakteren:

1. Ta en kopp eddik 7% og resten vann, trakt igjennom med et filter.

2. Nytt filter og nytt vann – gjenta fire ganger.

Kilde: ABC Nyheter

Jeg har testet begge metoder, jeg foretrekker brusetablettene fremfor eddik. Det blir hverken mer eller mindre rent, begge metoder funker, men eddik lukter pyton. Så det var dagens oppgave fra meg, det tar ikke lang tid, og om du ikke husker når du gjorde det sist er kan du anse det for å være på tide.

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Godt med alt som er gjort!
    Der minnet du meg på at jeg burde definitivt gjøre det samme med vår maskin…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.