Frokost i senga, igjen!

20140119-102759.jpg
Når man egentlig ikke har lyst på mat er alltid frukt et bedre alternativ enn sjokoladen som frister mer. Det er bare å kutte den opp så smaker den bedre. Der er jeg og barna rørende enige. Det er snart trening og da må jeg ha noe i magen!

Ligger og ser på nyhetene. Brannen i Lærdal er grusom. At næringsbygg brenner opp for så være, men tenk alle familiene som har mistet uerstattelige verdier. Man kan ta sina forhåndsregler, men man kan ikke beskytte seg mot alt. Selvsagt burde vi lagt f.eks. barnas bøker i en sikkerhetsboks, men det er jo så koselig å sitte å se i disse albumene med dem? De elsker å høre om da de lå i magen og deres første år.

Jeg håper ofrene for brannen blir godt ivaretatt og at ingen liv gå tapt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.