Ukeplan – spis godt hver uke uansett

Mandag: Blomkålsuppe med gulrotbrød

Tirsdag: Kyllingsalat

Onsdag: Sashimi med ponzusaus

Torsdag: Chilimarinert SALMA i salatskål

Fredag: Fiskepakke (laks, potet, gulrot, vårløk, hvitløk) med rømme

Lørdag: Entrecoté med sopp

Søndag: Sveler (siden denne røren skal lages til ungene  på mandag)

Hvilken rett mangler jeg i min ukeplan?

Det er innmari lett og ikke spise noe særlig den uka jentene ikke bor her. Det er ikke fordi jeg sturer, men fordi gjerne jobber lenger og tar meg ett knekkebrød der. At jeg møter venninner og spiser ute. Eller at jeg blir invitert på middag. Uansett er det kjekt å ha en plan så man slipper lure! Så jeg lurer rett og slett på: Hvilke retter lager du helst når du er alene?

Du kan også kikke i kategorien for UKEPLANER fra tidligere i bloggen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

10 Comments:

 1. mmm, det var mye godt =)
  Nå er det sjeldent jeg er alene-alene, men de dagene mannen er vekk, spiser vi ofte wok av alle slag, rett og slett fordi han ikke tåler soya og alle de gode sausene man har i. varierer mellom ulike typer kjøtt og vegetarwok. Ellers er jeg fiskemenneske, så panert torsk og pasta er en stor favoritt =)

 2. En raus omelett, med mye grønsaker og det jeg har i kjøleskapet. Eller pizza med bunn av pitabrød. Grønsakswok. Suppe. Gjerne vegetarmat. (Ble sulten, trenger vere hjemme alene en dag!)

 3. Jeg er aldri alene, så jeg lager alltid et eller annet som noen andre også kan spise. Eller, det kan hende at jeg har vært alene et par ganger, men jeg kan ikke huske at jeg har spist noe da, for jeg døde sikkert litt av lykke 🙂 hehe.

  Digger menyen din! Jeg har foreløpig bare planlagt morgendagen.

  • @Naturmamma: Jeg tenker at en hel side med salmalaks blir ingrediens for tre middager på rad men med helt forskjellig smak. Den skal holde ti dager men jeg er allikevel lett skeptisk. Samtidig liker jeg ikke kaste mat. Det viktigste er jo at man har en plan som funker for seg. For min del må jeg bare få unna alle dagene på en gang, så er jeg ferdig med den saken lissom.

 4. ???jeg kommer på middag torsdag! Elsker laks! Chili og salat!

 5. Det blir mye rester de få gangene jeg er alene hjeme. Men også mye grønsaker/vegetarmat. Wok. Omelett med ett lass stekte grønsaker er SÅ godt. Og pizza med pitabrød som bunn. Eller wrap. Det er så mye god mat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.