Duftlampe, roser og rosa!

Duftlampe, roser og rosa!

Duftlampe, roser og rosa!

Med duftlampe, levende rose og rosa såpe er det kanskje ikke det mest maskuline badet å ta tannpussen på. Men veldig koselig. Særlig om du klarer overhøre vaskemaskin og tørketrommel. Fem maskiner på en dag, det må da jaggu stå til godkjent hos de aller fleste. Og nei, jeg stryker ikke klær. Men om man bretter de ganske rett fra tørketrommel blir de slettes ikke så verst.

Jentes sengetøy kan nok egentlig fint strykes. Jeg vet det da blir glatt og godt mot huden. Men jeg går for å vaske det hardt og brutalt på nitti grader og går for at hyppig bruk banker bomullen nok slik at det blir mykt som mitt… tre rene jenter i tre rene senger. Og en Ludde. Han har vært helt død etter turen med Ida i Blåløypa. Ingen tvil om hvem av dem som er i best form!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Duftlys og friske blomster funker alltid! Tommel opp!
    Her har jeg fått helt dilla på grønna planter! De står over alt og gjerne i kombinasjon med noen duftlys – jeg elsker det!

    Og 5 maskiner? I Kosekroken! Skulle tro det var her ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.