Nattmodus Huawei

Nattmodus Huawei er utrolig kult. Dette bildet er tatt i en helt vanlig “bildemodus”og fanger lyset veldig fint. God stemning i bildet, kan vi være enig i det?

Og uansett hvor mange tester man leser opp og ned så må det jo være rom får å teste selv? Jeg har gjort det. Og jeg lar meg stadig overraske over hvor bra dette kameraet… jeg mener mobilen….. får bildene til å fremstå. Se selv!

Den som mangler antenner, kan ikke klage over dårlige forhold.

Kjerstin Aune
Vanlig bildemodus

Nattmodus Huawei – helt enkelt genialt!

Men se hva som skjer når jeg bare trykker på “nattmodus Huawei” da folkens. Dette er eksakt samme vinkel. Med eksakt samme forhold. Jeg lar meg imponere gang etter gang av dette kameraet…. jeg mener mobilen!

Det finnes selvsagt mange som har skrevet mye, og bedre enn meg, om dette tidligere. “Dette må være det råeste mobilkameraet vi har testet” Jeg leste denne selv før jeg valgte å bruke tusenlappene. Og jeg kan bare nikke. 

Et fotografi er som en oppskrift – et minne om den ferdige retten.

Carie Latet
nattmodus huawei-lappeteppet
Nattmodus Huawei

Jeg er fortsatt helt sikker!

Mitt førsteinntrykk av Huawei står ved lag. Jeg har virkelig blitt glad i denne telefonen. Når det har stått mellom iPhone og Android (ulike leverandører) tidligere har jeg alltid landet på det jeg alltid har hatt. Det trygge valget. Det viste seg å være en ganske feig løsning. Jeg vil ikke være kjent som en som er feig. 

Det er nemlig ikke så knotete å gå fra iPhone til Huawei. Og om du er bekymret for overføring av data har jeg forklart hvordan jeg fikk det til med få tastetrykk i “Hvordan overføre data fra iPhone til Huawei.”

Hvis du ser ut som passbildet ditt, er du for syk til å reise.

Ukjent

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Nattmodus Huawei -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.