Hvordan overføre data fra iPhone til Huawei

En ting som har holdt meg tilbake fra å bytte telefon til et annet merke er at tanken på den prosessen å overføre data fra iPhone til Huawei.

I tillegg har jo folk nesten revet av seg håret etterpå, fordi alt er annerledes i forhold til hva man er vant til. Det er som når man skal føde eller trekke en visdomstann. Du hører de som skriker høyest. Det er ikke nødvendigvis de du skal lytte til når alt kommer til alt.

Den tar fantastiske bilder!

Jeg sier det, først som sist, dette er ikke noe å frykte.

Overgangen fra iPhone til Huawei var mindre smertefull enn å gre langt hår etter en dag på sjøen. Det er bare å laste ned Phone Clone!

  1. Installer Phone Clone på iPhone og Huawei’en.
  2. Velg «New phone/ Ny telefon» på Huawei
  3. Velg «Old phone/ Gammel telefon» på iPhone
  4. Velg hva du vil overføre (jeg valgte alt).

Å overføre data fra iPhone til Huawei involverer ingen kabler. Bare swisj gjennom lufta. Og det gikk knallbra!

Enklere blir det ikke!

Og hvor mange ganger har jeg villet kaste telefonen i veggen fordi jeg ikke finner frem til de ulike funksjonene? Svaret er: Ingen. Jeg har de samme appene. Funksjonaliteten er overraskende lik. Eneste jeg ikke får gjort nå er å godkjenne at ungene skal kjøpe apper på sine telefoner. Det kan jeg leve med.

Du rekker ikke engang ta deg en nap mens overføringen foregår!

Batteriet er mye bedre enn på iPhone som jeg hadde. Denne var riktignok brukt hardt i flere år. Jeg dytter telefonen langt over grensene innimellom. Og kameraet er helt fantastisk. Det skrev jeg om tidligere denne uken. Jeg digger det. Sorry, iPhone. Jeg beholder min Huawei P20 Pro.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Hvordan overføre data fra iPhone til Huawei -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.