Et steg i riktig retning

Vi har alle stått i den køen. Den køen som danner seg ved et ulykkessted. Mange ganger er hindringene ryddet av veien, trafikken burde flyte greit men folk er nysgjerrig. At “titte- kø” er et begrep er jo helt teit. Og jeg blir rett og slett grinete når jeg finner ut at jeg har stått i en slik kø.

Jeg klager ikke om det er en ulykke. Jeg sutrer ikke over at ambulansehelikopterets rotorblader nesten kiler meg i nakken siden jeg er i innflyvningssonen til sykehuset. Det er folk som trenger hjelp og en dag kan det være en av mine som trenger hjelp. Det handler om folkevett.

Nettavisene er gjerne oppdatert før pasienten er ankommet akutten. Her har Fredrikstad Blad tatt et stort steg i riktig retning og flere stiller seg positive til dette.

«Bistå skadde først – tips oss etterpå».

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Et steg i riktig retning -

  2. Enig enig enig! Er det virkelig verdt å sette menneskers liv på spill bare for å få tatt et vilde først…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.