Halloween- kostyme i boks?

Annonse

At det lønner seg å være tidlig ute kan vi være enige om. Da Ida hadde utkledning sist på skolen endte vi opp i en sjappe og oppdraget ble utført. So far so good. Men oppdraget kostet skjorta, buksa og et par jækla fine sko.

For ikke bare skulle vi ha kostymet, de er jo så innmari flinke på mersalg! Dessuten måtte vi ha mat og drikke, vesentlig dyrere å spise ute enn i Kosekroken. Og hvor mange er så strukturerte at de bare handler det de skal på et senter? Da kommer man jo på alt annet man hadde trengt kanskje var kjekt også?

Nå fikk jeg riktignok høre at det var en hyggelig tur. Det er jo koselig beskjed fra avkommet. Virkelig. Men vi kunne grillet pølser i skogen? Hadde ikke vært mindre stas det? Særlig vel vitende om at noen andre tok seg av pakking og sending av kostymet.

Nei, takke meg til netthandel av Halloween kostyme på nett. Kikke hjemme i fred og ro i pysjbuksa med et stort glass Pepsi Max. Og når vi har blitt enige om hva som er greit kan vi poppe popcorn å se en film. Ikke like stor uttelling på skrittelleren, men herregud for et løft i livskvalitet.

God halloween- feiring, folkens, med gresskar, godteri og pynt. Slukk lyset om du ikke vil ha besøk og hold ellers din edder og galle innabords om du er imot denne feiringen.

Unge som er ute på vandring: husk refleks!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.