Fylte horn eller pizzasnurrer

lappeteppet-pizzasnurrer- Mat for tenåringer
  • 1 kg mel
  • 1 pk tørrgjær
  • 8 ss olje
  • 3 ss sukker
  • 1 ss salt
  • 7 dl melk

Blande det tørre, tilsett det våte, elte, forheve, fylle, etterheve, steke (220 grader 10-12 min) og nyte. Disse fyller jeg med med rester fra kremost, pastasauser, tacorester, tre skinkeskiver og masse ost.

Har du tenåringer i hus er dette et “må ha” i fryseren!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Matpakker i boks – Avdelingholt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.