Huawei Pro 20 kamera vurdering (førsteinntrykk)

Huawei Pro 20 kamera har man hørt mye om. Det ble mitt første egne kamerakjøp. Jeg har vært med på å kjøpe et par dyrere fotografiapparat, men av en eller annen årsak har jeg aldri vunnet den trekningen som sier “ja, den kan du beholde.” For jeg føler jeg har kjøpt meg nettopp det. I tillegg.

Man må leke seg frem!

En annen ting jeg ikke har kjøpt før er min egen mobiltelefon. Jeg har i sin tid delt telefon. Ja, så gammel er jeg. Vi hadde en felles mobil og den klarte nymfeparakitten vår å etterligne ringetonen til. Det kommer et eget innlegg om telefonkjøp. Nå føler jeg meg gammel.

Man kan fokusere på stammen, eller himmelen. Dette likte jeg!

Og da jeg gikk Blåløypa i går knipset jeg i vei. Jeg tror jeg dokumenterte hele runden. For hva skjer om man trykker her, eller der….? Ingen av bildene i innlegget har fått et snev av redigering. Dette er bare Huawei Pro 20 kamera.

It’s all in the details, baby!

Og Huawei Pro 20 kamera er faktisk Anja- sikkert. Eller idiotsikkert som er et mer brukt uttrykk. Det er bare “se- trykk- le” som gjelder. For man kan ikke annet enn å smile når man får til noe slikt ved å trykke på skjermen to ganger? En for hva man vil fokusere på pluss fotoknappen.

Fantastiske farger, det tar kort tid fra man finner motiv til man kan ta bildet

Jeg husker med skrekk og gru da pappa skulle ta bilde av meg da jeg var liten. Han hadde et fancy kamera, med mange innstillinger. Herreminhatt det var vanskelig å smile ekte når han endelig hadde fått stillt inn alt!!! Han burde hatt Huawei P20 Pro kamera. Jeg smilte nemlig mye som barn. Det ser ikke slik ut på alle bilder. Med mindre dette er noe man driver med profesjonelt tenker jeg man klarer seg med mindre dyre greier.

Lys, skog, himmel og sånn.

Og jeg er ingen proff fotograf. Jeg er bare en enkel sjel i fra Halden som til tider mangler fullstendig blikk for hva som gjør seg på skjerm og ikke. Men det betyr ikke at jeg ikke tar bilder og deler. Og denne mobilen har fått mange gode skussmål. Det var dette med bloggernes ukritiske selvinnsikt?

Morten har bygget sin egen gapahuk i skogen!

Du skal ikke kjøpe en Huawei på grunn av kameraet. Men trenger du en kamera i tillegg til mobil….. så er dette definitivt et godt valg. Man kan helt sikkert ta bedre bilder med et speilrefleks- kamera. Legg på noen slaver som holder softbox for perfekt lyssetting så kan man trylle frem de lekreste bilder. Jeg testet det også ut da Veronica løp KK- mila. De bildene er heller ikke redigerte.

Tur- selfie!

Men for oss vanlig dødelige, som bare går en tur og vil ta et bilde av en grein, ungen som fant blåbær, selfie for å vise vi går tur eller maten vi laget til middag. Ja, da er Huawei Pro 20 kamera akkurat det du trenger i dag.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Pingback: Huawei Pro 20 kamera vurdering (førsteinntrykk) -

 2. Kameraet på de fleste Huaweitelefonene er bra, og bildene blir fine.

  En helt annen sak er batteriet på telefonen, det er ikke mye å skryte av. Det er ikke få ganger jeg har vært i ferd med å ta bilder så har hele telefonen hengt seg opp og kortsluttet. Det har ikke blitt noen bilder og telefonen må kobles til lader for å begynne å fungere igjen. Dette er en svakhet ved flere av modellene.

  Men håper du blir mer fornøyd enn meg, kos deg med kameraet ?

  • @magnhild: foreløpig er batteriet vesentlig bedre enn den gamle iphonen. Bildene er flotte. Enig der! Håper virkelig jeg slipper dine problemer og at du får løst dine. ?

   • Jeg har bestemt meg for å kjøpe ny telefon når batteriet her ikke orker mer ( det tror jeg blir ganske snart). Blir sannsynligvis en Samsung på meg ?

    • @Magnhild: Ja, de får også mye skryt. Sikkert en kjempefin telefon det også. Batterikapasitet teller utrolig mye. Jeg irriterte meg grønn over at min telefon skrudde seg av når det ble ti grader og blåste litt. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.