Hjemmelagede empanadas, var det så enkelt?

Jeg skulle lage hjemmelagede empanadas. Var det så enkelt? Det tenker jeg ganske ofte når jeg har gjort noe. Alt er vanskelig inntil man har prøvd og klart det. Og jeg har vært igjennom noen prøvelser som gjør at jeg har mistet skrekken for mye.

Denne gangen skulle jeg altså lage empanadas. Kunne man lage det, som attpåtil smakte godt, hjemme? Svaret er ja. Det ble laget en deig (smuldre 150 gram smør med 5 dl mel, tilsett 1 dl vann, la stå i kjøleskap i en time, ikke rakettforskning).

Vanligvis fyller man denne med kjøtt. Men jeg er for å spise opp det som allerede er i kjøleskapet. Så derfor ble fyllet resten av spinatposen, jadda #spisoppmatendin, en hvitløk og restene av et glass med marinert fetaost. Så enkelt. Så godt. Og passer perfekt til matpakka.

Empanadas a’la Lappeteppet

Har du laget empanadas før? Hva er ditt favorittfyll?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Hjemmelagede empanadas, var det så enkelt? -

  2. Åh, venter på lunsj! Nå ble jeg sulten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.