Spis opp maten din

Å tenke “Spis opp maten din” er helt kanon i forhold til middag og crockpot/ slowcooker. Jeg tok et par slappe paprika, halvannen hvitløk og en gul løk i grove biter. Danderte rundt stekte svinekoteletter. Helte over litt kyllingbuljong. Dette skal få godgjøre seg mens vi er på jobb og skole.

Spis opp maten din

Dette er deilig mat som er snill med lommebok (og miljø). Man kan hyle over at kjøtt ikke er miljøvennlig, men jeg tenker det er bedre at jeg faktisk kaster minimalt med mat. Jeg vil si jeg er helt rå, jeg spiser faktisk tomt kjøleskapet når jentene ikke er her!

Vi får alle kjempe våre kamper. Jeg synes vi skal ta vare på det vi har. Spise tomt kjøleskapet. Og kaste søpla der den skal være. Da er mye gjort.

Spis opp maten din
Spis opp maten din

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.