Spis opp maten din

Å tenke “Spis opp maten din” er helt kanon i forhold til middag og crockpot/ slowcooker. Jeg tok et par slappe paprika, halvannen hvitløk og en gul løk i grove biter. Danderte rundt stekte svinekoteletter. Helte over litt kyllingbuljong. Dette skal få godgjøre seg mens vi er på jobb og skole.

Spis opp maten din

Dette er deilig mat som er snill med lommebok (og miljø). Man kan hyle over at kjøtt ikke er miljøvennlig, men jeg tenker det er bedre at jeg faktisk kaster minimalt med mat. Jeg vil si jeg er helt rå, jeg spiser faktisk tomt kjøleskapet når jentene ikke er her!

Vi får alle kjempe våre kamper. Jeg synes vi skal ta vare på det vi har. Spise tomt kjøleskapet. Og kaste søpla der den skal være. Da er mye gjort.

Spis opp maten din

Spis opp maten din

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Pingback: Spis opp maten din

  2. Enig!
    Det der kan jeg tenke meg luktet godt i Kosekroken når dere kommer hjem!

    Her prøver vi også å være flinke til å spise opp maten i kjøleskapet, ofte blir det wok med reste grønnsaker. Barna digger det og det er sunt, godt og bra for lommeboken ?

  3. Ja ja og ja! Helt enig! Bruk alt, spis rester, og lag noe godt av det! Her hives det også minimalt med mat og med matplan hver uke, så klarer vi å sørge for at så og si alt blir brukt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.