Ikke tid til å trene?

“Ikke tid til å trene”sier jeg. Så klikker jeg meg inn på Aktiv over 50 og får det rett i fleisen. Og hun har så inderlig rett. Alle har tid til å trene. “Planken” kan du ta overalt. Armhevinger og situps også. Det er ingen unnskyldninger.

Jeg mangler egentlig ikke treningsglede. Jeg blir faktisk litt gretten om jeg ikke får brukt kroppen med jevne mellomrom. Her har du 55 andre grunner til å trene!

Ikke tid til å trene?

Hjemmetrening krever ikke mye utstyr. Du kan få til mye med en treningsstrikk! Og har du ikke en Kettlebell har du sikkert en håndveske kiropraktoren din ikke liker som er full av stæsj. Ekstra trening når du tar knebøy? Ta på deg en ryggsekk!

Jeg har lenge hatt lyst til å trene. Ikke regelmessig, fri og bevare meg, nei, jeg ønsker innerst inne å trene én gang for alle. Ferdig med det.

Ingrid Bjørnov
aktivover50-lappeteppet-ikke tid til å trene
Ikke tid, eller ikke lyst? Det er en forskjell!

Hun løper, sykler, hopper og spretter. Hun utdanner seg til PT og har så mye energi at man ikke kan unngå å bli inspirert. Hun ser skambra ut, og gjør mye av jobben for deg og meg. Hun finner ut hva som funker og ikke!

Trenger du mer inspirasjon skriver hun også om kosthold, hvordan bremse aldringen, mote, sex og skjønnhet.

Personlig mosjonerer jeg ikke for å bli yngre, men for å bli eldre.

Karsten Isachsen

Hjemmetrening: Her er de beste programmene!

Ikke tid til å trene eller ikke lyst?

Så siden hun forteller hva som funker og ikke, kan du bare gå rett på å gjøre det. Da sparte du litt tid der, som du kan bruke på en treningsøkt.

Trening gir meg mestringsfølelse og selvtillit. Det er idiotisk at det er noe som funker så bra som å trene.

Lene Kongsvik Johansen

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Good pont og jeg så helt klart og tydelig at jeg rett og slett ikke liker å trene ?
    Ha ha ha!

    Men sant som du skriver, planken kan tas anywhere! Ps, jeg har et helt ubrukt sett med treningsstrikker, selges til HBO ??

  2. Pingback: Ikke tid til å trene? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.