Kulde og det å leve på kanten

I dag var det sånn ekte “inn i hampen grisekaldt” når jeg sto opp (mye senere enn vanlig). Det var derfor veldig enkelt å bestemme seg for kokvask av sengetøy og lufting av puter og dyner i minusgrader. Jeg liker selskap i senga, men prøver holde bestanden av midd nede.

Nok en gang må jeg skryte av kameraet på telefonen. Bildene trenger sjelden redigering av hverken lys eller farger lenger. Det gjør bloggingen vesentlig enklere for ei som ikke er god i bildebehandling.

lappeteppet-tåke-frost-rim

Men dagen i dag har vært ganske aktiv allikevel, så jeg skal legge den nydusjede kroppen i den rene senga straks. I morgen er det julemarked og bånn pinne i timesvis. Det er ikke bare bilen som trenger lading!

Når vi snakker om lading. Det trengte virkelig Mister Grey i dag også. Ida dro på besøk til Kløfta i dag. Jeg måtte i butikken for å handle og levere suppekjelen….. med det resultatet av jeg hadde særdeles lite strøm ved ankomst for kvelden.

Jeg rullet ned bakken med kalde lår. Man skrur nemlig av varmen når man virkelig pusher grensene….. men setet er varmt, rattet likeså, men jeg vurderer bilpledd! Etter 20 minutters lading hadde jeg 8% strøm. Jada, living on the edge!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Kulde og det å leve på kanten -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.