Høyaktive masker

//Annonse//

Jeg har mottatt tre masker, og en kanon rens, fra PCA Skin. De er helt utrolige, Jentene bruker dem også. Hver av de har sine veldig spesifikke fokusområde.

Her sitter jeg med en Detoxifying mask

Jeg liker også at f.eks Detoxifyiing mask er maks ti minutter. Det får jeg til i lunchen nå som jeg sitter hjemme. Og da bruker jeg Hydrating mask som nattkrem, jeg elsker masker som virker mens jeg sover!!! Revitalizing masken bruker jeg gjerne rett før jeg skal noe spesielt. Jeg føler at jeg gløder etter denne!

Detoxifying Mask

Få en mer levende, klarere og strålende hudtone med Detoxifying Mask fra PCA Skin. Designet med japansk hvitt trekull og kaolin, fungerer denne kremete ansiktsmasken for å absorbere overflødig smuss og avgifte, og minimere utseende av porene.

Revitalizing Mask

Dette er en perfekt maske om man føler seg grå og gusten og trenger en øyeblikkelig boost til huden. Påføres i et jevnt, tynt lag i hele ansiktet. La den virke i 2,5 minutter. Litt prikking og lett svie er normalt da dette er aktive ingredienser.

Hydrating Mask

En rik, luksuriøs fuktighetsgivende og beroligende maske for tørr, sensitiv og sensitivisert hud. Inneholder beroligende ingredienser som hjelper en tørr, stresset, eller irritert hud tilbake til en sunn tilstand med en sunn barrierefunksjon. Masken passer for alle hudtyper! En av PCA skins bestselgende produkter. Anbefales å bruke 1-2 ganger i uken, etter rens. Kan gjerne ligge på over natten for svært dehydrert hud.

Daily Cleansing Bar

En herlig, ny rens for alle hudtyper! Svært effektiv, men skånsom. Irriterer ikke huden og kan brukes hver dag. Formulert som en såpe og hendig å ha ved reiser og på trening. Fjerner smuss, talg og urenheter uten å strippe huden for fuktighet. Gir en ren og frisk følelse. Formulert med fuktighetsgivende antioksidanter, inkludert grønn te og jojobafrøolje

Denne er herlig. Huden kjennes ikke ut som om den er et nummer for liten. Selv ikke om du har tatt den rensende masken. Svampene følger med og gjør at det er lett å jobbe opp et skum. Jeg lar såpen tørke før jeg setter på lokket igjen. Svampene vaskes på 60 grader sammen med håndklær (i vaskenett).

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.