Hjemmeferie dag# 4

Jentene bestemte frokost, selvsagt, som besto av nystekt loff (takk til brødbakemaskinen Marie Antoinette), ånkli smør, nyrørt jordbærsyltetøy, alioli, cherrytomat, basilikum og et nykokt egg.

Helt grei frokost

Deretter dro vi på eventyr. Jentene visste ingenting. Jeg hadde booket tur med alpakkaer! Alle fikk hver sin som vi gikk tur med i bånd.

Vilde og Ida med hver sin 1- åring

Min alpakka het Felix. Han var gårdens bølle. Ville banke brødrene sine, er 1 år, og måtte derfor stå med de store gutta.

Hvem tror du at du er?

Men han ypper med dem også. Spretter rundt, drar i båndet, snuser de andre i baken og stanger dem i huet….

I’m the king of the wordl!

Under Corona- lock down laget bonden en egen sansehage. Der spiste vi matpakkene våre. Ja, for vi er sånn. Vi har med drikke og mat for slikt er dyrt på tur. Ida inntok sin i en hengekøye med mobilen!

Vilde har alltid vært glad i å huske, og denne husken kunne man også ligge i. Hvor deilig er ikke det når man er tenåring, lissom?

Vi rakk akkurat komme oss hjem før vi dro videre. Ned til Oslo sentrum med bil for å møte mitt søskenbarn og jentenes to tremenninger. Det var veldig stas å se dem igjen!

Det siste ble bråbestemt, og det er dette jeg elsker med hjemmeferie. Når man bare finner på ting. Hjemmeferie er ikke å sitte hjemme for meg. Det er å ha hjemmet som base.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.