Hjemmeferie dag# 3

Jeg fikk besøk av Anke. Det ble venninnelunch og introduksjon av nytt deilig knekkebrød. Det er aldri feil å skravle litt om løst, fast, livet i et ekteskap og ikke minst det som kom etterpå. Det er utfordringer på begge sider av vielsesattesten. Man må bare finne en som er verdt å kjempe for!

Jeg har fått strikket ferdig mamma sitt pannebånd, og en ny type restehals. Jeg elsker inspirasjonssider der ute! Hun skal selvsagt få begge. Begge er strikket i Drops Air. Pannebånd på pinne#5 og halsen på pinne#8. Da er det kun garn til en genser og et par tøfler i kassa mi!

Og endelig kom onsdagen, jentene er her!!!! Vi har snakket litt om ferie. Morsomste er at de ikke aner alt jeg har Googlet frem. Takket være min beste venn har jeg bestemt meg for at de skal få vite minst mulig.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.