Alle ting har et navn?

Nei, alle ting har ikke et navn. Men mange ting har. Som bilen Suzie, robotstøvsugeren James og leiligheten Kosekroken. Ja, og brødbakemaskinen Marie Antoinette.

Visste du at hun mest sannsynlig er feilsitert?

Marie Antoinette

Hun sa: Qu\’ils mangent de la brioche.
Vi har fått det oversatt til: Har de ikke brød, la dem spise kake.

Men brioche er ingen kake. Det er bare “et litt finere og dyrere brød.” Min Marie Antoinette kan servere meg nystekt brød klokka sju. Hun kan også lage syltetøy og få til en perfekt hevet bolle- eller pizzadeig. Og selvsagt kan hun også fikse en deig til brioche.

Marie Antoinette

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Alle ting har et navn? -

  2. Nå lo jeg litt!

    Jeg spiste nemlig brioche til frokost idag ?

    Du har morsomme navn da!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.