//Annonse//
Det ble kanskje en noget heftig frokost, men godt var det. Kvelden i forveien laget jeg retten som skulle stå i kjøleskapet over natten. Gårsdagens brød ble kuttet i terninger og jeg laget en eggestand av egg, melk, hvitløk, muskat og salt.
![strata](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/04/2020-04-29-08.14.18-1024x768.jpg)
Jeg fikk vite at Strata betyr lag, eller lagvis, som også er hvordan denne retten lages. Jeg bruker en ildfast form med lokk.
Fremgangsmåte:
- Brødterninger
- Spinat
- Ost
- Brødterninger
- Spinat
- Ost
- Hell eggestand over
- La stå i kjøleskap natten over
- Stekes på 150 grader i ca 1,5 time
Serveres med for eksempel en salat, en god spekeskinke eller bacon!
![strata](https://usercontent.one/wp/www.lappeteppet.no/wp-content/uploads/2020/04/2020-04-29-08.32.41-1024x768.jpg)
Dette er jo veldig miljøvennlig måltid da alle slappe grønnsaker kan havne i denne retten og dermed få nytt liv. Du sparer i tillegg penger som du kan bruke på noe annet.
Følg meg på Facebook | ![]() |
Pingback: Strata til frokost -
Wow! Så smart måte å bruke opp restene og de slække grønnsakene på!
Første jeg lurte på da jeg leste overskriften, var var det var. Så der lærte du meg noe nytt.
Så kjempedigg ut!