James the Butler

En mann har flyttet inn i Kosekroken. James the Butler. Han går på strøm, nei det er ikke en sånn lekesak, og han suger. Fortsatt ikke en sånn sak…. dette er en støvsuger (og “the butler” ble raskt døpt om til “the sucker” av en arving).

Jeg skulle kjøpe meg en robotstøvsuger etter Vilde sin konfirmasjon. Denne ble utsatt, men behovet er ikke utsatt. Etter at jeg hadde lest noen tester falt valget på Xiaomi Roborock Mi S50 Robotstøvsuger og endelig skjønner også jeg hvorfor alle elsker disse.

Bilde: Tek.no

Xiaomi RoboRock S50/S5 treffer på de aller viktigste punktene når vi skal vurdere en robotstøvsuger. Her får du nemlig både strålende ytelse, en smart app som stadig får oppdateringer, og en pris som ingen av konkurrentenes toppmodeller kan matche. Da er det ikke rart at de havner høyt opp på listen vår.

Og det er totalpakken til den hyggelige prisen som gjør at Xiaomi RoboRock S50 havner over iRobots imponerende Roomba-robotstøvsugere.

Sammenlignet med sin egen forgjenger Mi Vacuum har motoren blitt litt kraftigere, fra 1800Pa til 2000Pa, og en eget teppemodus er også på plass nå, slik at den suger ekstra kraftig når den beveger seg over et teppe. RoboRock s50 har også høyere klaring , og den kommer seg nå lettere over høyere terskler og tepper.

Den gjør det godt på begge de isolerte rengjøringstestene våre, og på navigasjonstesten får den full score. Den klarte fint å komme seg rundt i hele huset, og via appen kan du også definere forskjellige soner hvor du vil at den skal støvsuge, i tilfelle det er noen området du vil at den skal unngå. Xiaomi har vært flinke til å komme med jevnlige oppdateringer av appen, som gir robotstøvsugeren stadig smartere kontroller og funksjonalitet.

Resultat fra Tek.no

Lydnivå og at den kunne styres med telefonen var to ting jeg satte høyt. Her er en oversikt over James i arbeid. Jeg får faktisk live- oppdatering og kan bekrefte at han gjør jobben sin bedre enn meg. Jeg har aldri brukt 28 minutter på å støvsuge samme antall kvadrat…

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

 1. Pingback: James the Butler -

 2. Haha, heter din og James?? 😀

 3. Ha ha!
  Nå lo jeg!
  Gratulerer med James!

  Likte intro’n om han!
  Jeg kunne tenkt meg en James selv, jeg! Han ser ut til å gjøre en fabelaktig jobb! Med å suge … opp støv ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.