Jeg? Ocd? Kanskje?

Jeg sendte bilde til Ingeborg, min strikkeguru, at jeg holdt på med ny strikk. Og hun bare lo, for jeg er kanskje i overkant bekymra for å komme ut av tellingen. Så her markeres hver 20 maske med en maskemarkør.

strikke

Jeg bruker selvsagt ulike farger for hver side, og en egen farge som markerer start og midten av strikketøyet. Når jeg var ferdig med vrangbord ble jo selvsagt markørene sortert på krakken. Så typisk meg. Men jeg sovner selv om det er rotete i leiligheten, altså!

strikke

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Jeg? Ocd? Kanskje? -

  2. Jeg tror vi alle lider av litt ocd innimelloM ?
    Merker det selv, altså. Mer og mer ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.