Nytt liv til gamle møbler

Mange er opptatt av å kjøpe nye ting. Følge trender. For noen er det selve meningen med livet. Deres hobby. Og det respekterer jeg. Jeg har bare ikke det interessefeltet selv. Men jeg liker at det er pent rundt meg. Har bare ikke behovet for å kjøpe nytt.

Denne lykten var hvit for mange år siden, nå var den kun rusten

Min lønn er ikke stor. Den skal dekke mye. Resultatet av det er at jeg alltid forsøker ta vare på de tingene jeg har slik at de varer lenge. Lyktene som er fikset opp tok jeg ut glass, vasket godt med salmiakk og sprayet nye. Denne lykten har stått ute i snart 8 år. Den ser jo ut som ny!

Nytt bord! Har tidligere vært sort, hvitt og rosa!

For et par år siden sprayet jeg en del uteting rosa. Men nå var det mildt sagt ganske slitent. Noen lykter som var hvite var rustet. Et bord var full av hakk etter mange kamper mot vinden.

Lykt fra IKEA, en gang hvit nå kun rust. Alle blomsterpottene i innlegget er hentet gratis via Finn.no og får leve videre i Kosekroken!

Blomsterpottene var skikkelig 80- talls farger. Vi snakker sennepsgul, vinrødt og grønt. Jeg dro til Jula og kjøpte to spraybokser. En grå og en betongeffekt. Vipps så er alt nå blitt “nytt” for meg og kommer til å oppleve en ny sommer.

Her kan du lese om da jeg gikk bananas med farger i 2018! Kanskje du kjenner igjen noen av tingene?
Innlegg: Getting shit done!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Nytt liv til gamle møbler -

  2. Veldig sansen for dette! Bruke det man har, handle på Finn og være kreativ! Stilen blir også personlig.

  3. Sånn liker jeg også!
    Helt genialt!

    Du har vært kjempeflink! Det ser jo helt nytt ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.