Veiledning: Yoga for ferskinger

Jeg testet yoga i går. Jeg overlevde. Jeg ble ikke stresset. Jeg ble ikke skadet. Men jeg trenger gjøre det et annet sted. I dag skal jeg gjøre et nytt forsøk. Jeg prøver meg på Jenterommet hvor det allerede er mykt teppe på gulvet og litt mer armslag.

Yoga means addition – addition of energy, strength and beauty to body, mind and soul.  ~Amit Ray

Yoga for ferskinger
Yoga for ferskinger

 

Jeg er stiv. Jeg trenger å tøye. Men man kan jo gjøre det man kan selv? Været er foreløpig OK, så en liten tur ut etter jobb er nok heller ikke å forakte? Har du tretti minutter er denne videoen, som jeg ble anbefalt, enkel å gjennomføre.

I was looking for someone to inspire me, motivate me, support me, keep me focused… Someone who would love me, cherish me, make me happy, and I realized all along that I was looking for myself. ~ –Unknown

Yoga for ferskinger

  1. ta på deg klær som ikke strammer eller sklir
  2. har du langt hår anbefales flette
  3. finn frem yogamatte, teppe eller liggeunderlag
  4. skru av lyden på telefonen

Med tanke på hvordan jeg tar på meg sko for tiden er fysisk alder på 84 år. Så nå trenger jeg å høre, er det noen som faktisk har opplevd å bli myke og fine som følge av yoga? Svar på undersøkelsen under!

Yoga is the fountain of youth. You’re only as young as your spine is flexible. ~ Bob Harpe

[poll id=”4″]

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.