Veiledning: Yoga for ferskinger

Jeg testet yoga i går. Jeg overlevde. Jeg ble ikke stresset. Jeg ble ikke skadet. Men jeg trenger gjøre det et annet sted. I dag skal jeg gjøre et nytt forsøk. Jeg prøver meg på Jenterommet hvor det allerede er mykt teppe på gulvet og litt mer armslag.

Yoga means addition – addition of energy, strength and beauty to body, mind and soul.  ~Amit Ray

Yoga for ferskinger

Yoga for ferskinger

 

Jeg er stiv. Jeg trenger å tøye. Men man kan jo gjøre det man kan selv? Været er foreløpig OK, så en liten tur ut etter jobb er nok heller ikke å forakte? Har du tretti minutter er denne videoen, som jeg ble anbefalt, enkel å gjennomføre.

I was looking for someone to inspire me, motivate me, support me, keep me focused… Someone who would love me, cherish me, make me happy, and I realized all along that I was looking for myself. ~ –Unknown

Yoga for ferskinger

 1. ta på deg klær som ikke strammer eller sklir
 2. har du langt hår anbefales flette
 3. finn frem yogamatte, teppe eller liggeunderlag
 4. skru av lyden på telefonen

Med tanke på hvordan jeg tar på meg sko for tiden er fysisk alder på 84 år. Så nå trenger jeg å høre, er det noen som faktisk har opplevd å bli myke og fine som følge av yoga? Svar på undersøkelsen under!

Yoga is the fountain of youth. You’re only as young as your spine is flexible. ~ Bob Harpe

[poll id=”4″]

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

 1. Pingback: Veiledning: Yoga for ferskinger

 2. Grartulerer med nytt design på bloggen!
  Sorry for at jeg ikke har vært innom før ?

  Yoga er super trening! Mykhet, fleksibilitet … en fin og behagelig måte å trene

 3. Gratulerer med nytt design, det ser fint ut.

  Jeg har tenkt lenge på å prøve yoga,men det blir med tanken, har fått det for meg at styrketrening er det saliggjørende for min kropp.
  Kom gjerne med motargumenter, så jeg kan få et puff til å prøve yoga jeg også ?

  • @magnhild: takk! ❤️ Jeg tror den andre videoen er litt mer «styrke» enn den første. Men helt klart utfordrende den også. Synes du skal prøve jeg, så er vi sammen om dette!

 4. Her oppe på øvre trenes det Yoga, timen heter “Yoga for stive menn” Helt knall, bare mannfolk, nullstress, null press-

  • @cato: jeg fletter håret og tar på hettegenser. Høres ut som en time for meg! Da jeg trente aerobic på Ørje lagde gutta «balle- hjørne» – løsninger!!!

 5. Jeg gikk på yoga i fjor vinter, og ble helt klart mykere. Viktigste var nok likevel at det var fast tidspunkt hvor jeg fikk tøyd. Bruker fortsatt en del av øvelsene, men det blir litt mer sporadisk. Vanskelig å finne tid og sted.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.