På reisefot og nytt design!

Kofferten er pakket. I dag går turen til Söta Bror, nærmere bestemt Strömstad. Det blir et døgn med forelesninger, mingling, mat og kanskje SPA. Jeg sier kanskje, fordi det er som regel full trøkk på slike dager og jeg bruker kubbe som en full sjømann når jeg kan.

Når denne posten publiseres sitter jeg forhåpentligvis i bilen på vei mot Drøbak og en hyggelig kollega. Snakk om kolleger… jeg er litt lei meg, for nå skal jeg ikke lenger jobbe med Andrine.

Lykke til, Andrine! Jeg er bekymret for at ingen av dine nye kolleger ikke vet at du liker nøttemix, kjeks og at du må ha en sukett i en liten kopp kaffe pluss melk, Hvem skal passe på deg nå? Fra høyre: Andrine, Ida og meg

Så da jeg slapp henne av, faktisk for siste gang som kollega, på banen med vår felles kollega Ida måtte vi ta en selfie før tårene rant (igjen). Jeg er elendig på å si farvel til folk jeg er glad i… men vi sees igjen! Vi har allerede satt en dato, det liker jeg!

Jeg har pusset opp bloggen litt, jeg var ikke så fornøyd med den løsningen jeg hadde. Men jeg er jaggu ikke sikker på om jeg liker denne heller. Jeg er vanedyr. Og det har tatt bøtter og spann av tid, men det er det sikkert verdt. Til slutt.

Jeg har fått inn bloggrullen, det er en fast leser som må ha denne på plass, og nå jobber jeg med å få til en “les neste innlegg” link. Themet heter “Chic Lifestyle” og jeg tar i mot alle tips (og andre tilbakemeldinger).

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

 1. Pingback: På reisefot og nytt design!

 2. Det er ikke alltid enkelt det der med design. Noen liker det ene og andre noe annet. Jeg tenker at du kommer langt med et design du liker selv og er komfortabel med. Men selvfølgelig, du vil jo ha noe leserene også liker. For meg var dette veldig ryddig og enkelt. Jeg liker å få presentert det nyeste innlegget først og skrolle ned til de neste. For meg blir det rot med mange innlegg på samme side og ved siden av hverandre. Om jeg kan si det, så opplever jeg headeren din er litt tam og kjedelig og det er den som bør fange interessen først.

  Og så til yoga. Håper du finner et sted du vil like. Yoga er så herlig for både kropp og sjel.

  Ønsker deg en fin dag.

  Klem fra Ingrid på https://ingridtunheim.no

 3. Jeg liker det nye designet godt! Og nå som jeg endelig fant «neste innlegg» knappen, skal jeg ikke si noe mer.

  Strømstad spa er fantastisk! Prøvde du fiskespa? ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.