Yoga for nybegynnere – jeg har for korte armer!


Armene mine har blitt for korte. De krymper. Jeg rekker ikke ned. Det er litt trist når man er en bøtteknott. At man ikke rekker ned til føttene, altså. Oddsen for at det er noe gæli med armene er faktisk veldig liten. De er nok ganske normalt proposjonert i forhold til resten av kroppen.

Yoga for nybegynnere

Da gjenstår neste teori. Jeg har blitt for stiv. Jeg har fått tips fra Skogfrue om at yoga kan funke. Det er jo bra at det finnes løsninger man kan fikse selv. Den øverste videoen gjør deg myk. Den andre legger på litt styrke.

[poll id=”3″]

Den som har blitt elsket av en følsom, kjærlig og spirituell kvinne med aktive sanser, han har nytt det skjønneste livet kan by. ~ Gabriel Sénac de Meilhan

Fortell meg gjerne hva du tenker når du hører ordet “yoga!”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

 1. Pingback: Yoga for nybegynnere – fordi jeg har for korte armer!

 2. Når jeg hører ordet yoga, tenker jeg at det har jeg lyst til å prøve. Men så slår den indre stemmen inn, du som har så mye trøbbel med kroppen kan ikke drive yoga. Sikkert bare tull, det finnes nok noe passer meg også.

 3. Jeg trente mye yoga tidligere, da jeg (jepp, tro det eller ei!) jobbet i treningsbransjen.
  Både yoga og pilates er supert! Og veldig godt for kroppen ?

 4. Yoga!!! 🙂 <3

  Takk for link! 🙂

 5. Yoga er slitsomt, og effektivt. Minner meg på at jeg hadde tenkt å gå på yoga i vår…men jeg har jogget i kveld da. Det teller, men på en anna konto!
  Ønsker deg en fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.