Yoga for nybegynnere – jeg har for korte armer!


Armene mine har blitt for korte. De krymper. Jeg rekker ikke ned. Det er litt trist når man er en bøtteknott. At man ikke rekker ned til føttene, altså. Oddsen for at det er noe gæli med armene er faktisk veldig liten. De er nok ganske normalt proposjonert i forhold til resten av kroppen.

Yoga for nybegynnere

Da gjenstår neste teori. Jeg har blitt for stiv. Jeg har fått tips fra Skogfrue om at yoga kan funke. Det er jo bra at det finnes løsninger man kan fikse selv. Den øverste videoen gjør deg myk. Den andre legger på litt styrke.

[poll id=”3″]

Den som har blitt elsket av en følsom, kjærlig og spirituell kvinne med aktive sanser, han har nytt det skjønneste livet kan by. ~ Gabriel Sénac de Meilhan

Fortell meg gjerne hva du tenker når du hører ordet “yoga!”

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.