Vinterdekk skal lagres

dekk

Jeg har en greie med at ting skal være rent og ryddig. Jeg skifter ikke dekkene selv, men jeg liker faktisk at dekkene ser ut som det nederste bildet i mens de lagres. Og ja, bildene er mine og vinterdekkene er rene, tørre og i poser under terrassen for lengst.

Om rene felger har så mye å si for hvor lenge dekkene varer tviler jeg vel stort på men jeg slipper transportere møkkete dekk til og fra verkstedet! Suzi sine dekk har nok ikke vært vasket siden attenhundrepilogbue, men nå er de så fine og rene atte!

Skal du lagre vinterdekkene med felg skal disse enten henges fra felg eller stables i høyden. Vinterdekk uten felg skal hverken henges eller stables, de skal være lagret stående. Dekkene skal ikke være utsatt for sollys.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Vinterdekk skal lagres -

  2. Det får´n si. Her lærte jeg noe nytt!

  3. Jeg lærer stadig nyttig praktiske ting av deg. Her har vi vårt eget dekkhotell, og det er Roberts jobb å skifte dekk på bilene ?

  4. Pingback: Dekkspire me! - Lappeteppet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.