Dekkspire me!

Da jeg skiftet til sommerdekk brukte jeg en ettermiddag på å vaske dekk. Det angrer jeg ikke på. Fy fela så digg det var å bare lempe disse rene dekkene inn i bilen!

Nå har jeg igjen fire skitne dekk som venter på litt TLC ( Tender Loving Care) fra undertegnede. Men jeg kan bare se på dette bildet så blir i hvert fall jeg motivert til å vaske ren sommerhjulene før de lagres.

Og så har jeg blitt så jålete at jeg har kjøpt spray som gjør at dekkene ser “nyvasket” ut…. Biltema, det er en liten godtebutikk for meg altså! Og bilen så faktisk helt nyvasket ut, en uke etter, og vannet perlet seg fint etter en runde med gloss. Ikke bare til lepper, altså!

Og et lite tips til, helt på tampen. Rens airconditionen din før vinteren! Fjerner bakterier og mugg. Motvirker allergiske reaksjoner. Og så slipper du sitte i en bil som lukter sure sokker.

Du husker vel hvordan du skal lagre dekkene? Hvis ikke kan du bla deg tilbake her og kikke på mitt tidligere innlegg om temaet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Dekkspire me! -

  2. Du imponerer og imponerer!
    Jeg tør nesten ikke si hvordan det står til med bilene her ….

  3. Jeg blir imponert!
    Skal ihvertfall kjøpe slik spray! ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.