Det går kjapt å fikse negler!

Nammekaffe!

På mandagen satt jeg på Starbucks, første dagen i den lille mini- høstferien min, og tok meg en stor kopp Kaffe Mocca. Ja, jeg vet at den inneholder nok kalorier for en gjennomsnittlig dame i løpet av en hel dag men innimellom…. så må det være lov!

Fremgangsmåte

Og i mens jeg satt der fikset jeg neglene mine ganske kjapt. De holder ikke like lenge som hos en ekte negldesigner. Men de holder en god uke om du ikke herjer på (slik jeg gjør). En liten jente satt og kikket på meg. Hun sendte lange blikk. Heldgvis fant vi en som passet hennes negl også!

Tadaa, ferdig!

Fiks ferdig, og det før jeg hadde kommet halvveis i “kaffen.” Jeg kunne selvsagt gjort en bedre jobb ved å rense neglen først. Forsegle alle kanter med lakk. Men hele poenget er jo at dette er kjapt. Og når jeg er lei er det bare å rive de av. Når jeg når 3.000 følgere på Instagram sender jeg ut et slikt ark til en av de mest trofaste leserne mine. Om du ikke følger meg allerede kan du gjøre det her!

Restefest!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Det går kjapt å fikse negler! -

  2. Næh! Oi! Sånn må jeg ha, jeg har ikke tålmodighet til sånne vanlige lakkesekvenser. Dette er jo genialt!

    • @skogfruen: Linn tipset meg om Essie Speed Setter. Den funker også veldig bra. Men det er litt enklere å gjøre dette på tog/ fly/ café osv. 🙂 Og like enkelt å fjerne. Ikke bomull og neglelakkfjerner, bare pirk og dra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.