blad

Mini høstferie

blad

Jeg har hatt et par dager med høstferie. Trengte visst litt hvile. Og i går sov jeg til halv elleve. Jeg kan ikke huske sist det skjedde. Da jeg våknet skjønte jeg at det ikke har vært noe i veien med øya mine. Jeg har bare vært trøtt. For nå var plutselig fargene tilbake på plass!

I går var Suzi på service. Nå er hun, og jeg, klar for vinteren! Det er en god følelse å vite at det er gjort. For når første snøfall kommer, da kommer også køen hos de som legger om dekk. Og dekkene går en sesong til. Det betyr at jeg allerede nå kan begynne sjekke ut bra tilbud på de beste dekkene så jeg vet hvor mye som skal spares opp!

I dag er det jobb igjen. Jentene har en dag med høstferie hos Besta (tok bussen ned i går). Der er det nemlig valper (i tillegg til alle de andre dyrene som er i hagen). De kommer tilbake i morgen, blide og fulle av valpeklynk i hjertet.

Arbeidsdagen blir kort. Jeg skal til fysioterapi, time to, i dag. Og etter det skal jeg jammen i meg reise hjem, ta et bad og kanskje et glass vin? Fokus er å finne hvilepuls, enkel oppgave som er vanskelig å gjennomføre.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.