Vinterklar bil i sola!

Vinteren er rett rundt hjørnet. Jeg har startet med vinterrengjøringen. Pusse vinduene innvendig i bilen er noe jeg virkelig IKKE liker å gjøre, men det må gjøres innimellom. Mine “rene” vinduer var alt annet enn det. Brukte vann og eddik først. Pusset over etterpå med spylervæske på mikrofiberklut. Nå er de rene.

I tillegg for å sørge for klar sikt må du huske på å gå over alle listene med silikonstift slik at dørene ikke fryser igjen. Låseolje i alle låser, smøre smøre smøre! Dette får du billig på Biltema.

Gode vinterdekk må på, uten skikkelige vintersko havner man lett i grøfta. Det anbefales også at man skifter olje og sjekker frostvæske i god tid. Bruk bilen jevnlig slik at batteriet ikke blir flått. Denne delen har jeg ikke fått utført enda. Men de er på planen!

God tur!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Vinterklar bil i sola! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.