kanelbolle

Kanelbollens dag og psykisk helse

Kanelbollens dag 2019

Verdensdagen for psykisk helse er snart. Men man kan ikke bare ta vare på den psykiske helsen en dag i året. Den må man pleie hele året. I dag kom jeg litt senere på jobb. Når jeg kom på jobb tente jeg et duftlys og stoppet mine kolleger fra å jobbe. Vi tok noen minutter og spiste nystekte kanelboller og drakk varm kakao.

En rolig start på dagen. Jeg tror man yter mer når man har det godt og ikke stresser. Og “Kanelbollens dag” er verdt å feire. Det var rim på ruta og snødde lett i dag tidlig. Solen skinner, det er blå himmel og det er fredag. Bruk tid med de du er glad i.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.