Turen Lørenskog rundt

Sist lørdag gikk jeg tur Lørenskog rundt. Jeg opplevde alle årstider underveis. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg hadde neglsprett og røde, iskalde lår ved hjemkomsten.

Morsomste, hvis man kan kalle det for det, var at det haglet ikke mindre enn tre ganger på turen. Siste runden var skikkelig store som gjorde fysisk vondt i ansiktet!

Men tur er viktig, særlig for meg, i tillegg til jevnlige behandlinger for å forebygge ryggvondtene mine. Jeg har aldri vært noe glad i løping og trøster meg med at leddene mine får færre smell når jeg går.

Det påstås også at om man ønsker gå ned i vekt bør man gå isteden for å løpe. De lange gåturene tærer visstnok på fettlagrene mens høy aktivitet går rett på karbohydratene. Om dette stemmer får noen andre ta standpunkt til. Jeg kommer til å fortsette med mine turer, med podcast og tenke at det er bra for kroppen min. Og helt gratis.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Turen Lørenskog rundt -

  2. Herlig for meg da! Som går og går med vogn. Kan ikke si det funker på mammamagen altså. Men helt klart enig med deg, å gå turer er utrolig deilig. Både for kropp og sjel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.