Badstue: velvære og helse

//Annonse for Badstuspesialisten//

Jeg elsker å sitte i badstue og svette. Jeg kombinerer det gjerne med en hårkur. Ikke fordi jeg skal skryte av at jeg multitasker men fordi varmen visstnok gjør at kuren virker enda bedre.

Multitasking med glede

Jentene hadde nok satt pris på en badstue da de tok nattbad. Varmtvannstanken i Kosekroken er stor, men når tre 13- åringer skal dusje sammen for å få varmen skal jeg love deg at den tømmes relativt kjapt.

I følge forsking.no er en halvtimes tur innom badstua tilsvarende en moderat treningsøkt. Det er også veldig godt å avslutte en treningsøkt med en tur i badstua. Det var det beste ved å trene på treningssenteret!

Hvorfor bruke badstue?

Og ikke nok med det (sa hun og hørtes ut som en selger fra TV- shop). Det er også bekreftet at menn som besøker badstuen oftere enn en gang per uke ikke har like høy dødelighet som de som dropper dette.

De som var i innom fire til sju ganger i uka, hadde enda lavere risiko for å dø.

Forskning.no

Jeg har fortsatt hverken plass eller penger til en slik løsning på soverommet. Jeg bruker vanligvis kun be om badekar (og en hel dobbelseng) når jeg er på hotell. Men det ser unektelig ganske så flott ut?

Trygghet i erfaring

Badstuspesialisten har 16 års erfaring innen velværeprodukter. De har et tett samarbeide med kjente merker som Tylø, Helo, Huum, Eos, Harvia osv. Her kan du få kjøpt alt fra badstuovner til materialer og ryggstøtter.

De tilbyr også support for deg som skal velge, eller bygge, badstu. Min erfaring er at det er billigere å ha kontakt med de riktige menneskene fra starten av.

En gang jeg var på Farris Bad deltok jeg faktisk på Eventsauna med en saunamester! I tillegg til å sitte i badstuen fikk vi utdelt finkornet skrubb mens han viftet på håndkleet for å spre dampen lik på bildet. En artig opplevelse.

Liker du å sitte i badstuen?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Badstue: velvære og helse -

  2. Nei!!
    Får helt noia! Vi hadde badstue i barndomshjemmet mitt, men jeg var ALDRI der ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.