Nattbad i april

2019-04-30 22.50.14-nattbad-lappeteppet
Nattbad, natt til 1.mai

Jeg kom hjem tirsdag etter en relativt hektisk dag på jobb. Sendte en snap av soveromsvinduet med teksten «i dag skal jeg ta en nap.» Så kom jeg inn og planene ble forandret, slik de ofte gjør med kids i hus.

Hei! Funfact: E. er her, T. spiller kamp men kommer hit rett etterpå. De skal sove over siden vi ikke har skole i morgen.

Vilde – lykkelig

På bordet ser jeg nok sukker- spor, i form av papir og plastemballasje, som kan dekke en middels småskoles normale inntak.

Har dere spist noe skikkelig etter skolen?

Anja aka mamma – bekymret

To som ser på hverandre og ler. «Marshmallows» sier de og ler. Og begge skjønte at det ikke tilfredsstiller en mors krav til «skikkelig mat.»

Men vi hadde vært i Sverige, og jeg hadde ess i ermet. Dagens meny var nemlig hamburgere! Det slår jo alltid an, særlig med smeltet cheddar til. De spiste og var fornøyde. Så var det en tenåring til som var på trening og ei anna på kamp. Jeg laget en gryterett som sto klar og forberedte middagen som skulle spises 1.mai med antatt fire tenåringer til bords. “Arvekyllingen” til Fru Timian skulle testes.

Da den siste fjortisen kom fra kamp dro vi til Langvann. E. og Vilde skulle bade årets første nattbad (jeg tok jo mitt allerede 7.mars). Jeg sto på gresset og T. passet på ved brygga. Det tok litt tid, men jaggu klarte de å duppe seg tilslutt. Vel tilbake i Kosekroken var det TRE tenåringer i samme dusj, ja den er stor, og lydnivået holdt nachspiel-nivå. Da var jeg helt kakeboks. Senger ble redd opp. Film ble satt på. Jeg takket for meg og de takket for hjelpen.

Der det er hjerterom er det husrom!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Nattbad i april -

  2. Og er det en ting jeg selv bar erfart, er det at det stemmer! Hos dere er det alltid åpent, for alle sammen ? tenåringer, gamle kjerringer (meg selv), babyer og firbente.
    Så koselig!

  3. Bading på vinterer!? Neineinei! Bader knapt sommeren #pyse #likervarme
    Deler ut noen god-mor-poeng for åpent hus og god mat!

  4. Bading på vinterer!? Neineinei! Bader knapt sommeren #pyse #likervarme
    Deler ut noen god-mor-poeng for åpent hus og god mat!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.