Årets første bad er tatt

2019-02-28 12.48.51-skagerak-larvik-farris bad

Som mange fikk med seg var jeg på internseminar forrige uke. Det var lagt til Larvik, nærmere bestemt Farris bad, som er et fantastisk SPA- hotell. Jeg var en flittig bruker av anlegget og fikk også testet trappen. Trappen går rett ned i Skagerak.

2019-02-28 12.49.05-skagerak-larvik-farris bad
Trappen ned til Skagerak

På døren ut sto temperaturen, jeg valgte å overse denne informasjonen første runden, og gikk rett uti vannet. Først en runde i den varme kulpen, ut i Skagerak, opp i badstu og deretter ut i havet igjen. Skal love deg man føler seg veldig levende etter denne runden. Anbefales om du er på stedet! Jeg gjorde dette to dager på rad og det var enda enklere dag to!

PS. Det var 3, 3 grader i vannet og snø på stranda.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Jeg pleier jo å bade i sjøen hele året, men har en pause nå. Set frister mer med innendørsbasseng. Skulle faktisk til Farris bad i mars, men det er også satt på ventt. Skal ta det igjen . Klem for en god dag

  2. Pingback: Årets første bad er tatt -

  3. Du er gal! Bade nå, nei og nei så kaldt. Her må det vært over 20 grader før jeg kommer meg uti!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.