#verdensfinestepublikum

lappeteppet-#verdensfinestepublikum,trygveskaug

Endelig er jeg også en del av #verdensfinestepublikum. Jeg fikk aldri kommet meg på en av Trygves julekonserter. Ja, vi er litt på fornavn. Eller jeg er på fornavn med han. Han aner ikke hvem jeg er. Men det spiller ingen trille. Jeg tror nesten alle føler de er på fornavn med han. Trygve. Den fine fyren.

Og om du, som meg, aldri kom deg på konserten denne jula, så har jeg årets julegave til deg. Nok en gang strengt tatt ikke jeg, men han, fordi den siste konserten ble filmet. Ikke bare ble den filmet, den ble lagret også for oss som ikke fikk sett den Live. Om ikke dette er noe som kan glede et sort hjerte vet ikke jeg.

Så opp med lyden, HDMI rett inn på TV’n eller bare rett i øret med mobil. Kos deg. Nyt den. La julefreden senke seg på en måte kun Trygve kan formidle det på. Spol frem til ca 15 minutter ut i sendingen, så får du herlig julestemning rett inn i ryggmargen. Alle følelsene kommer rett og slett litt intravenøst.

Om at de første tre vise menn var enten klin gærne eller naive, om de har en master i risikoanalyse, hjelpere som omtales som en del av en klokke på den luneste måten det kan formidles. Med mor i salen og toveis prat med publikum er det duket for en opplevelse du kan se frem til.

Med fine dikt. egenproduserte sanger og andres som er lagt i et annet toneleie og rytme. Det funker. På et vis får han det til å funke. Jeg har lest alle diktene han har skrevet, men de blir helt annerledes når han fremfører dem. Takk for at også jeg nå kan kalle meg selv #verdensfinestepublikum

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: #verdensfinestepublikum -

  2. Her er det ikke mange på julestemning, mne enda mer stemning tas imot ?
    Og masse masse gode klemmer til deg. Håper du får en finfin jul, Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.