Finne veien hjem

Trygve Skaug har nettopp sluppet “Finne veien hjem” på Spotify.  Vil du ha noe som gir deg ro i sjela, håp i hjertet og gode tanker er det denne karen en sikker vinner. 

Jeg skulle forvellet grønnsaker til suppe neste uke. Jeg burde støvsuget. Hadde ikke vært feil å vaske heller. Men jeg sitter så godt, med en kaffekopp og PC, og planlegger neste ukes innlegg på Instagram og blogg.

Jeg må hvile på mine laurbær, sier mange, men det kan jeg ikke, for de stikker sånn.

Håkon Bleken
Finne veien hjem-lappeteppet-trevegg-gammel-2018-11-06 14.59.45
Finne veien hjem

Men skulle gjort, burde gjort, kunne ha gjort og sånn. Det er fint det. Det er det også å ta en dag helt fri fra alt man skulle, burde og kunne gjort. Så da starter jeg sangen en gang til. Spiser litt sjokolade. Neste uke kommer fort nok.

Jentene er like slappe i dag. Det er mye Playstation og nettbrett i dag. Kun Kosekrokens yngste har vært ute i dag. I mamma sin pysjbukse. Men huska dømmer ingen, hun leder over meg i nattkjole!

De personene som det er vanskeligst å overbevise om at de trenger hvile, er barn ved sengetid.

Shannon Fife

Jeg glemmer innimellom hodet mitt. Kroppen løper av gammel vane. Jeg flyr, sover, kjører, jobber, prater, kokkelerer og skriver. Jeg har så mye jeg vil gjøre, så mye jeg vil si! Men jeg må minnes på å bremse når jeg farer frem som en løpsk hest. Blir heldigvis passet på!

Nå skal julemarkedet forberedes, lodd skal selges, suppe lages og kranser skal bindes. Det er jaggu kjekt jeg har fri annenhver uke så jeg får hvilt meg opp litt. Jeg vet ikke helt når ungene kommer neste uke, men det er også et par konferansetimer jeg skal delta på. Skal nok se at uka går!

Når en mann er doven, må en annen mann arbeide dobbelt, ellers blir det ikke mat til noen av dem.

George Bernard Shaw

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Finne veien hjem -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.