Trygve Skaug, en portabel høyttaler og sol!

Trykk på bildet av Trygve Skaug og kos deg med 57 minutter sjelefred. Han er en innmari fin fyr, lun og klok. Han sier så mye av de rette tinga. Jeg satt i sola og luket, humret og timen gikk altfor raskt. Og “Martyren” er fortsatt en av mine favoritter. Takk for hjelpa, mister Skaug, du løftet hagejobben til nye høyder!

Episodebeskrivelse

Konsert med artist og poet Trygve Skaug, fra en fullsatt Moss kirke, i et opptak fra starten på det nye året. Han har gitt ut tre soloalbum og fire diktsamlinger og konserten er en salig blanding av underfundige låter, poesi og refleksjoner i høyden og dybden. Trygve Skaugs spesielle russelåt står også på repertoaret sammen med spesialskrevne salmer. Vi hører sangene Egen planet, Martyren, Øynene til mora mi, Er det du som kommer hjem, Skuddsikker, Bru over mørke bølger – etter Paul Simons Bridge over troubled water, Spare en plass til meg. Elsk meg som du gjør.

Her kan du lese om da jeg møtte han og fikk boka mi signert!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Trygve Skaug, en portabel høyttaler og sol! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.